Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
17.01.2019

У Житомирі повідомлено про підозру чоловіку, який намагався дати 1000 доларів США неправомірної вигоди підполковнику поліції, аби «вирішити питання» про закриття раніше скоєного ним тяжкого злочину (ФОТО)

    Під процесуальним керівництвом прокуратури Житомирської області проводиться досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом надання місцевим жителем неправомірної вигоди службовій особі, яка займає відповідальне становище, за ч. 3 ст. 369 КК України.
    У ході досудового розслідування, у середу, 16 січня 2019 року,  за процесуального керівництва прокуратури області, працівниками Житомирського управління ДВБ НП України, спільно із відділом розслідування особливо тяжких злочинів СУ ГУНП в області, задокументовано факт передачі 44-річним житомирянином першої частини неправомірної вигоди у розмірі 1000 доларів США одному з керівників Житомирського відділу поліції.
   За таку суму підозрюваний у раніше скоєному злочині пропонував підполковнику поліції «вирішити питання» щодо закриття кримінального провадження за фактом спричинення потерпілому тілесних ушкоджень, від яких той помер,  а також повернення транспортного засобу.
   У четвер, 17 січня 2019 року, за погодженням із прокуратурою області, особі повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 369 КК України.
   Наразі вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу.
    Досудове розслідування проводить СУ ГУНП в області.

Автор: Прес-служба прокуратури Житомирської області
кількість переглядів: 2043