Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
07.02.2019

Депутат Малинської міськради не дотримався термінів подачі декларації, за що визнаний винним у вчиненні адміністративного правопорушення, пов’язаного з корупцією

    За результатом розгляду адміністративного протоколу у суді, який відбувся за участю Коростишівської місцевої прокуратури, депутата Малинської міської ради визнано винним у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 172-6 КУпАП.
    Ухвалою Малинського районного суду до особи застосовано адміністративне стягнення у виді штрафу у розмірі 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 850 грн.
    Йдеться про те, що, відповідно до вимог Закону України «Про запобігання корупції» (підпункт «б» п. 1 ч. 1 ст. 3), депутати міської ради, які є суб'ектом відповідальності за корупційні правопорушення, зобов’язані щорічно до 1 квітня подавати декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за минулий рік.
    Однак депутат Малинської міської ради, керівник місцевого товариства з обмеженою відповідальністю, подав зазначену декларацію несвоєчасно, чим порушив вимоги чинного законодавства, вчинивши правопорушення, пов’язане з корупцією.

Автор: Прес-служба прокуратури Житомирської області
кількість переглядів: 2219