Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
14.02.2019

Спроба дати хабар керівнику відділення поліції за закриття кримінального провадження стосовно своїх «побратимів» обернулася для чоловіка загрозою «сісти за грати» на строк від 4 до 8 років

    У четвер, 14 лютого 2019 року, під процесуальним керівництвом прокуратури Житомирської області, правоохоронцями, у порядку ст. 208 КПК,  затримано чоловіка ромської національності, під час надання ним одному з керівників територіального відділення поліції неправомірної вигоди на суму 27 тис грн.
     За таку суму чоловік намагався «залагодити» справу своїх «побратимів», а саме, вирішити питання щодо закриття кримінального провадження, розпочатого за фактом шахрайства (фігуранти справи, під виглядом обміну іноземної валюти, міняли сувенірні купюри на гривні).
    Викрили 44-річного жителя Вінничини співробітники слідчого управління ГУНП в області, за оперативного супроводження співробітників Житомирського Управління внутрішньої безпеки ДВБ НП України.
    Наразі вирішується питання щодо повідомлення про підозру та обрання затриманому запобіжного заходу.
    Досудове розслідування у кримінальному провадженні за ч. 3 ст. 369 КК України проводить слідче управління ГУНП в області, прокуратура області здійснює процесуальне керівництво.
    Відповідно до санкції зазначеної статті, чоловіка можуть засудити до позбавлення волі строком від 4 до 8 років.

Автор: Прес-служба прокуратури Житомирської області
кількість переглядів: 2480