Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
15.02.2019

У Житомирі підозрюваним у збуті психотропних речовин обрано запобіжні заходи - одного взято під варту, двоє інших перебуватимуть під цілодобовим домашнім арештом

   У п’ятницю, 15 лютого 2019 року, розглянуті клопотання про обрання запобіжного заходу трьом особам, підозрюваним у незаконному виготовленні, придбанні, зберіганні, перевезенні та збуті психотропних речовин, за ч. 2 ст. 307 КК України.
    Ухвалами Корольовського районного суду м. Житомира одному фігуранту справи обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою із правом внесення грошової застави у розмірі 96 тис грн, двом іншим, у тому числі жінці – цілодобовий домашній арешт.
    З огляду на тяжкість скоєних групою осіб злочинів, прокуратура Житомирської області і надалі наполягатиме на обранні запобіжного заходу у виді тримання під вартою усім трьом підозрюваним.
    Так, наразі прокуратурою області готуються апеляційні скарги стосовно двох осіб, яким обрано цілодобовий домашній арешт.
    Нагадаємо, 13.02.2019, у Житомирі правоохоронці викрили групу наркоділків безпосередньо після чергового збуту психотропної речовини – амфетаміну.
    Під час санкціонованих обшуків у помешканнях осіб виявлено і вилучено порошкоподібну речовину, подрібнену рослинну масу, а також обладнання, інструменти та інгредієнти для виготовлення психотропних речовин, грошові кошти, здобуті від злочинної діяльності.
    Досудове розслідування у кримінальному провадженні за ч. 2 ст. 307 КК України проводить слідче управління ГУНП в області, прокуратура області здійснює процесуальне керівництво.

Автор: Прес-служба прокуратури Житомирської області
кількість переглядів: 1903