Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
19.02.2019

Бердичівлянин, який під час обрання йому запобіжного заходу погрожував прокурору і родині вбивством та фізичною розправою, постане перед судом

    Під процесуальним керівництвом Бердичівської місцевої прокуратури закінчено досудове розслідування за фактом погрози вбивством та насильством щодо працівника місцевої прокуратури, а також щодо його близьких родичів у зв'язку з виконанням прокурором службових обов'язків, вчиненої бердичівлянином.
    Наразі місцевою прокуратурою у кримінальному провадженні за ч. 1 ст.345 КК України затверджено обвинувальний акт та скеровано до суду для розгляду по суті.
    Установлено, що під час розгляду судом клопотання щодо обрання запобіжного заходу 24-річному жителю Бердичева, затриманого за підозрою у вчиненні серії тяжких умисних злочинів, фігурант справи висловив погрозу прокурору Бердичівської місцевої прокуратури, який підтримував клопотання про обрання запобіжного заходу.
    Зокрема, вже раніше судимий за аналогічні злочини підозрюваний у залі суду пригрозив прокурору вбивством та фізичною розправою над ним та його родиною, у разі обрання йому запобіжного заходу, пов’язаного з триманням під вартою.
    Довідково: санкція зазначеної статті передбачає покарання, зокрема, виправні роботи на строк до двох років або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк.

Автор: Прес-служба прокуратури Житомирської області
кількість переглядів: 2395