Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
22.02.2019

У прокуратурі Житомирської області вручили нагороди переможцям конкурсу студентських робіт

    У п’ятницю, 22 лютого 2019 року, у прокуратурі Житомирської  області відбулася зустріч із студентами-переможцями другого щорічного конкурсу творчих робіт «10 кроків прокурора до подолання корупції», організованого Генеральною прокуратурою України у співпраці з Міністерством освіти і науки України.
    Нагадаємо, конкурс творчих робіт серед студентів, які навчаються за спеціальністю 081 «Право», проводиться вже другий рік поспіль. Цього разу у ньому взяли участь 15 студентів, які надіслали до прокуратура області цікаві дослідження та висловили своє бачення щодо процесів реформування органів прокуратури.
    Надіслані роботи вимоглива конкурсна комісія, оцінювала за такими критеріями, як належний рівень правових знань, новизна, актуальність, креативність, а також можливість втілення студентських ідей у практичну діяльність прокурорів.
    Таким чином, переможцями стали студентка 5-го курсу факультету екології і права Житомирського національного агроекологічного університету Крістіна Сторожук, студентка 5-го курсу інституту прокуратури і кримінальної юстиції Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого Ганна Тимощук та студент 4-го курсу Житомирського торгівельно-економічного коледжу Київського національного торгівельно-економічного університету Артем Огородник, які набрали найбільшу кількість балів.
    Вітаючи студентів із перемогою в обласному конкурсі, заступник прокурора області Роксолана Гребенюк зауважила, що у роботах не лише висловлені слушні ідеї, а й відчувається творчий підхід до їх втілення у практичну діяльність.
     «Проведення таких конкурсів – це своєрідне  взаємозбагачення: для студентів наше відомство стає ближчим і зрозумілішим, додає впевненості у професійному становленні, а для нас завжди є цікавим погляд молодих спеціалістів, які вже завтра можуть стати нашими колегами», - додала Роксолана Гребенюк.
    Також привітали студентів, побажали нових перемог й успіхів та вручили нагороди – Дипломи начальник відділу роботи з кадрами прокуратури області Олександр Башинський та начальник відділу ювенальної юстиції Оксана Кайданович.

Автор: Прес-служба прокуратури Житомирської області
кількість переглядів: 1942