Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
01.04.2019

На Житомирщині завідувач лабораторії ветеринарно-санітарної експертизи вчинив правопорушення, пов’язане з корупцією

    Бердичівською місцевою прокуратурою у суді підтримано обставини, викладені у протоколі про вчинення адміністративного правопорушення за ч. 1 ст. 172-6 КУпАП завідувачем лабораторії ветеринарно-санітарної експертизи-лікарем ветеринарної медицини одного з ринків м. Бердичів.
    За результатами розгляду справи, постановою Бердичівського міжрайонного суду особу визнано винною у вчиненні адміністративного правопорушення, повязаного з корупцією та застосовано адміністративне стягнення у виді штрафу в розмірі 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 850 грн.
    Установлено, що завідувач лабораторії ветеринарно-санітарної експертизи-лікар ветеринарної медицини на одному з ринків Бердичівської міжрайонної державної лабораторії Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів несвоєчасно, без поважних причин  подав декларацію за 2017 рік.
    Таким чином, посадова особа порушила вимоги ст. 45 Закону України «Про запобігання корупції».
Суд критично поставився до пояснень порушника, який назвав головною причиною спізнення із подачею декларації - проблеми із входом до електронної системи НАЗК та притягнув особу до адміністративної відповідальності

Автор: Прес-служба прокуратури Житомирської області
кількість переглядів: 1988