Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
11.04.2019

На Житомирщині інспекторку сектора моніторингу доходів територіальної податкової інспекції визнано винною у вчиненні правопорушення, пов’язаного з корупцією

За участю прокурора Новоград-Волинської місцевої прокуратури судом розглянуто протокол про адміністративне правопорушення щодо несвоєчасного,  без поважних причин, подання декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.
Йдеться про те, що головна державна інспекторка сектору моніторингу доходів та обліково-звітних систем Новоград-Волинської ОДПІ ГУ ДФС в області, будучи, суб'єктом відповідальності за корупційні правопорушення, не додержалася вимог ч. 2 ст. 45 Закону України "Про запобігання корупції".
Зокрема, несвоєчасно, без поважних причин, подала декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за 2018 рік.
Таке порушення особа пояснила тим, що декларацію подала, однак не перевірила її наявність у Реєстрі, а тому, дізнавшись від колег про відсутність декларації, відразу подала повторно.
Новоград-Волинський міськрайонний суд, вислухавши пояснення, виніс постанову, якою особу визнано винною у вчиненні адміністративного правопорушення за ч. 1 ст. 172-6 КУпАП.

Автор: Прес-служба прокуратури Житомирської області
кількість переглядів: 1874