Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
26.04.2019

У прокуратурі Житомирщини відбувся семінар з питань забезпечення ефективності в організації роботи

    У четвер, 25 квітня 2019 року, у прокуратурі Житомирської області відбувся навчально-методичний семінар, на якому обговорили практичні аспекти забезпечення належної організації роботи в органах прокуратури області в сучасних умовах.
    У семінарі взяли участь керівники місцевих прокуратур та керівники структурних підрозділів апарату прокуратури області.
    Відкриваючи захід, прокурор області Любомир Війтович у вступному слові зазначив, що питання організації роботи та управління - це ті теми, які ніколи не втрачають актуальності, і найперше в них має вникати кожний керівник, особливо новопризначений.
    Керівник обласного відомства наголосив на необхідності ретельного опрацювання та повсякденного дотримання усіма працівниками органів прокуратури області виданого нещодавно Генеральною прокуратурою України Порядку організації діяльності прокурорів і слідчих органів прокуратури у кримінальному провадженні.
    Прокурор області звернув увагу учасників семінару на важливості обговорення таких аспектів, як контроль виконання, а також аналітичне забезпечення в організації роботи на сучасному етапі.
    Саме на таких темах у своїх виступах зосередилися спікери семінару.
    Зокрема, начальник відділу організаційного та правового забезпечення прокуратури області Світлана Королюк зупинилася на основних засадах управлінської діяльності з урахуванням сучасних вимог та регламентуванні роботи. Особливу увагу під час доповіді приділено новаціям Регламенту прокуратури області, що затверджений прокурором Житомирської області у лютому цього року з урахуванням нових підходів до організації роботи.
    У виступах прокурорів відділу Наталії Романової та Світлани Новотурової безпосередньо йшлося про аналітичне забезпечення діяльності керівника, вимоги до складання документів аналітичного характеру та забезпечення ефективності аналітичної роботи, а також контроль виконання як дієвий захід впливу на результати роботи.
    Також прокурори взяли активну участь у дискусії «за круглим столом» щодо проблемних питань організаційної роботи.   

Автор: Прес-служба прокуратури Житомирської області
кількість переглядів: 2436