Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
07.05.2019

На Житомирщині в.о. начальника одного з підприємств філії облавтодору, затриманому із хабарем на суму 28 тис грн на робочому місці, повідомлено про підозру у скоєнні злочину

У вівторок, 7 травня 2019 року, за погодженням із процесуальним прокурором прокуратури Житомирської області, посадовій особі структурного підрозділу державного підприємства «Житомирський облавтодор» повідомлено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 368 КК України (одержання неправомірної вигоди службовою особою).
Установлено, що в.о. начальника одного із територіальних дорожньо-ремонтних пунктів філії «Житомирська ДЕД» ДП «Житомирський облавтодор» ВАТ ДАК «Автомобільні дороги України» вимагав та одержав від жителя Житомира неправомірну вигоду на суму 28 тис грн, пообіцявши  надати в оренду приміщення та прилеглу територію без оформлення відповідних документів.
Завдяки спільним злагодженим діям прокуратури області, співробітників Управління захисту економіки в області, СУ ГУНП в області, за оперативного супроводу УЗЕ в Житомирській області ДЗЕ НПУ зловмисника викрито та затримано безпосередньо на території підприємства філії, у кімнаті майстрів, під час одержання зазначеної суми неправомірної вигоди.
Наразі вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу та відсторонення від займаної посади.
Досудове розслідування проводить СУ ГУНП в області, прокуратура області здійснює процесуальне керівництво.

Автор: Прес-служба прокуратури Житомирської області
кількість переглядів: 2468