Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
08.05.2019

У Житомирі підозрюваний в одержанні хабара чиновник міськради на період досудового розслідування перебуватиме під цілодобовим домашнім арештом

Під процесуальним керівництвом прокуратури Житомирської області триває досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом одержання неправомірної вигоди начальником одного з управлінь Житомирської міськради.
У середу, 8 травня 2019 року, за результатом розгляду клопотання про обрання особі запобіжного заходу, ухвалою Корольовського районного суду м. Житомира до підозрюваного застосовано запобіжний захід у виді цілодобового домашнього арешту.
Як уже повідомлялося, посадовця підозрюють в одержанні неправомірної вигоди на суму одна тисяча доларів США, що в еквіваленті становить майже 27 тис грн. За таку суму чиновник пообіцяв приватному підприємцю не чинити тиску та не перешкоджати його господарській діяльності.
Викрито та затримано «на гарячому» зловмисника 6.05.2019, завдяки професійним діям прокуратури, СУ ГУНП в області, за оперативного супроводу Управління СБУ в області.
Досудове розслідування у кримінальному провадженні за ч. 3 ст. 368 КК України проводить СУ ГУНП в області.

Автор: Прес-служба прокуратури Житомирської області
кількість переглядів: 2414