Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
29.05.2019

У Житомирі на проспекті Незалежності реалізовували дизельне пальне із сумнівних ємкостей та без належних дозволів

    У вівторок, 28 травня 2019 року, працівниками Житомирської місцевої прокуратури спільно з Житомирським відділом поліції ГУНП в області, обласних УЗЕ ДЗЕ Нацполіції, Державної фіскальної служби, за оперативного супроводу УСБУ в області проведено санкціонований обшук на нелегальній дизельній заправці, що діяла на проспекті Незалежності у Житомирі.
    Під час обшуку, проведеного у рамках досудового розслідування у кримінальному провадженні за ч.1 ст.272 КК України, виявлено чорнові записи і грошові кошти на суму понад 3000 грн, ємкості сумнівного походження, у яких знаходиться дизельне пальне, а також обладнання для його реалізації.
    Крім цього, спеціалістами під час огляду автозаправки, яка розташована між торговим комплексом та офісними і господарськими приміщеннями  колишнього автотранспортного підприємства, встановлено низку порушень, що  наражають місцевих жителів на небезпеку.
    Наразі тривають необхідні слідчі (розшукові) дії, встановлюються особи, причетні до організації незаконної торгівлі дизельним пальним, а також право власності на земельну ділянку, на якій обладнана нелегальна дизельна заправка.
    Також вирішується питання щодо накладення арешту на зазначене майно та його демонтаж.
    Досудове розслідування проводить місцевий відділ поліції, процесуальне керівництво здійснює Житомирська місцева прокуратура.

Автор: Прес-служба прокуратури Житомирської області
кількість переглядів: 2073