Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
31.05.2019

За доброю традицією, прокурори Житомирщини привітали випускників Бердичівської школи-інтернату із святом останнього дзвоника

    Колектив прокуратури Житомирської області продовжує підтримувати добру традицію – шефство над вихованцями Бердичівської школи-інтернату, яке давно переросло у дружні стосунки.
    А тому закономірно, що черговий візит прокурорів відбувся сьогодні, 31 травня, коли у всіх школах відзначається найголовніше свято – день останнього дзвоника.
     За дорученням прокурора Житомирської області Любомира Війтовича, у такий важливий визначальний день вихованців школи-інтернату привітала начальник відділу ювенальної юстиції Оксана Кайданович.
    Особливі слова вітання були адресовані учням випускного класу, для яких останній дзвоник – не просто закінчення навчання, а початок справжнього самостійного життя.
    Майже всі випускники, цьогоріч їх 13, вже визначилися із майбутньою професією, обрали для вступу вищі навчальні заклади, ліцеї, де здобуватимуть фахові знання. І немала заслуга в цьому – педагогічного колективу на чолі з в.о. директора школи-інтернату Ларисою Тарнапольською, який щодня докладав максимум зусиль, аби забезпечити належний рівень знань учнів.
    До речі, випускники Бердичівської школи-інтернату разом з атестатами одержали й сертифікати про успішне закінчення дворічного дистанційного навчання у Національному педагогічному університеті ім. М.П. Драгоманова. Таким чином, вони не лише пройшли ґрунтовну підготовку до ЗНО, а й матимуть додаткові бали під час зарахування до вищих навчальних закладів.
    Нестандартно, оригінально, цікаво і креативно святкуватимуть старшокласники і свій випуск. Вже завтра вони вирушають до Києва, де на них чекає чудова прогулянка на катері по Дніпру та інші захоплюючі екскурсії у столиці України.
    Вітаючи підшефних із святом, Оксана Кайданович побажала випускникам впевненості у своїх силах, наполегливості та старанності в оволодінні необхідною для успішного життя улюбленою професією, а усім іншим – змістовних і веселих літніх канікул.
    Також, вже за традицією, крім гарних побажань, випускники одержали подарунки – мобільні телефони, спортивний одяг і взуття, дорожні сумки, постільні набори, і, звичайно, для дівчат, які завжди прагнуть виглядати красиво – засоби для догляду за волоссям.   
 

Автор: Прес-служба прокуратури Житомирської області
кількість переглядів: 1773