Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
24.07.2019

На Житомирщині взяли під варту без внесення грошової застави жителя смт Ємільчине, який застрелив знайомого з неприязних стосунків

    Прокуратурою Житомирської області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом умисного вбивства, скоєного жителем смт Ємільчине.
    Погоджене з прокуратурою області клопотання щодо застосування запобіжного заходу у виді тримання під вартою до особи, що вчинила злочин, розглянуто судом.
    За результатом розгляду ухвалою Корольовського районного суду           м. Житомира до зазначеної особи застосовано запобіжний захід у виді тримання під вартою без права внесення грошової застави.
    Жителя смт Ємільчине, 29-річного  приватного підприємця, підозрюють у скоєнні умисного протиправного заподіяння смерті іншій людині.
    Установлено, що на початку липня цього року, близько 23.00 год, підозрюваний, рухаючись на власному мопеді по вул. Незалежності, у смт Ємільчине, помітив знайомого, який їхав на велосипеді і до якого мав неприязні стосунки.
    З мотивів особистої неприязні, підозрюваний умисно двічі вистрілив із вогнепальної зброї та поцілив у чоловіка, унаслідок чого він помер від проникаючого наскрізного вогнепального поранення.
    Досудове розслідування у кримінальному провадженні за ч. 1 ст. 115 КК України проводить СУ ГУНП в області.
    За скоєний злочин – умисне вбивство – зазначеною статтею передбачено покарання у виді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

Автор: Пресслужба прокуратури Житомирської області
кількість переглядів: 1979