Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
02.08.2019

На Житомирщині чоловіку, який через ревнощі позбавив життя свою співмешканку, «світить» від семи до п’ятнадцяти років

    Під процесуальним керівництвом Коростишівської місцевої прокуратури закінчено досудове розслідування та затверджено обвинувальний акт у кримінальному провадженні за фактом умисного протиправного заподіяння смерті іншій людині, що сталося у Хорошівському районі.
    Наразі, 31 липня 2019 року, обвинувальний акт за ч. 1 ст. 115 КК України скеровано до Володарсько-Волинського районного суду для розгляду по суті.
    У ході досудового розслідування установлено, що на початку червня цього року, раніше судимий 30-річний житель Житомирського району, перебуваючи у компанії знайомих разом із своєю співмешканкою, 29-річною жителькою Хорошівського району, неподалік Іршанська, де розпивали алкогольні напої, приревнував її до іншого чоловіка.
    Відійшовши із жінкою неподалік від місця випивки, почав з’ясовувати із нею стосунки, до того ж, за допомогою кулаків та ніг. Несамовите побиття для потерпілої закінчилося трагічно: від травм, несумісних із життям, вона померла.
    До овинуваченого застосовано запобіжний захід у виді тримання під вартою.
    Публічне обвинувачення у суді здійснюватиме Коростишівська місцева прокуратура.
        За скоєний злочин санкцією зазначеної статті передбачено покарання у виді позбавлення волі строком від семи до пятнадцяти років.
 

Автор: Пресслужба прокуратури Житомирської області
кількість переглядів: 1997