Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
11.09.2019

У Житомирі підозрюваного у нападі на інкасаторів триматимуть під вартою без права внесення грошової застави

 У середу, 11 вересня 2019 року, клопотання, погоджене з прокуратурою Житомирської області щодо застосування підозрюваному у скоєнні розбійного нападу на інкасаторів запобіжного заходу у виді тримання під вартою розглянуто судом.
Ухвалою Корольовського районного суду міста Житомира особі застосовано запобіжний захід у виді тримання під вартою без права внесення грошової застави строком на 60 діб.
Підозрюваного із залу суду відправлено до слідчого ізолятора, що у місті Житомирі.
Як повідомлялося раніше, йдеться про одного із трьох осіб, які 9.09.2019 скоїли розбійний напад на автомобіль поліції охорони та поранили з вогнепальної зброї поліцейського водія.
Наразі у кримінальному провадженні за ч. 4 ст. 187, ч.3 ст. 262, ч.1 ст. 263 та ст. 348 КК України триває досудове розслідування, яке проводить слідче управління ГУНП в області.
Прокуратура Житомирської області здійснює процесуальне керівництво.
Нагадаємо, підозрюваний – громадянин іншої держави, його викрито під час перевірки київськими патрульними документів на автомобіль, яким він керував. У ході досудового розслідування із вказаного ним місця схову правоохоронці вилучили вогнепальну зброю, боєприпаси, гранату, бронежилети.

Автор: Пресслужба прокуратури Житомирської області
кількість переглядів: 2444