Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
24.09.2019

Житомирщина: триматимуть під вартою водія, підозрюваного у скоєнні дорожньо-транспортної події, унаслідок якої 9 осіб загинуло та 11 травмовано

У вівторок, 24 вересня 2019 року, за погодженням із прокуратурою Житомирської області, подано до суду клопотання про застосування запобіжного заходу у виді тримання під вартою водію, підозрюваному у скоєнні смертельної дорожньо-транспортної події поблизу с. Великий Молодьків Новоград-Волинського району.
За результатом розгляду клопотання, ухвалою Корольовського районного суду міста Житомира особі застосовано запобіжний захід у виді тримання під вартою строком на 60 діб, без права внесення грошової застави.
Як повідомлялося раніше, трагічна подія сталася пізно увечері минулої неділі, 22 вересня 2019 року, на 250 км автодороги «Київ-Чоп», поблизу с. Великий Молодьків Новоград-Волинського району.
Житель Волинської області, рухаючись на автомобілі DAF з напівпричепом (цистерна з газом) у напрямку Києва, не впорався із керуванням та зіткнувся із автобусом, який, здійснюючи перевезення громадян з Яремче до Житомира, зупинився на узбіччі дороги.
Унаслідок зіткнення дев’ять осіб загинули на місці ДТП, 11 осіб, у тому числі і водій вантажного автомобіля, травмовано.
У понеділок, 23 вересня 2019 року, водію вантажного автомобіля повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення за ч. 3 ст.  286 (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель кількох осіб) КК України.
Наразі триває досудове розслідування, яке проводить слідче управління ГУНП в області.
Прокуратура області здійснює процесуальне керівництво.
Хід досудового розслідування перебуває на контролі керівництва прокуратури області.

Автор: Пресслужба прокуратури Житомирської області
кількість переглядів: 1711