Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
22.10.2019

На Житомирщині прокуратура спільно з податківцями викрила нелегальний цех, з якого вилучено півтори тонни фальсифікованого алкоголю та спирту

    Прокуратурою Житомирської області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом незаконного виготовлення підакцизних товарів з недоброякісної сировини, що становлять загрозу для життя і здоров'я людей та їх незаконний збут, за ч. 3 ст. 204 КК України.
    Установлено, що групою осіб, без відповідного офіційного дозволу та ліцензії на території Київської області організовано функціонування підпільного цеху з незаконного виробництва алкогольних напоїв. Незаконно виготовлений алкоголь сумнівної якості у подальшому розповсюджували на території Житомирської області.
    У вівторок, 22 жовтня, у ході досудового розслідування, проведено низку санкціонованих обшуків, у тому числі за місцем здійснення протиправної діяльності з
виготовлення алкогольної продукції в гаражному приміщенні, розташованому на території Київської області.
    За результатами обшуків, вилучено півтори тонни готової продукції та спирту, а також обладнання та компоненти для незаконного виробництва алкогольних напоїв.
    Наразі вирішується питання щодо накладення арешту на вилучені товарно-матеріальні цінності.
    Досудове розслідування, яке здійснюється податковою міліцією, триває. Процесуальне керівництво забезпечується прокуратурою області.

Автор: Пресслужба прокуратури Житомирської області
кількість переглядів: 1958