Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
26.11.2019

На Житомирщині директору приватного підприємства повідомлено про підозру у завищенні вартості ремонту дороги майже на 340 тис грн

У вівторок, 26 листопада 2019 року, за погодженням із прокуратурою області, директору місцевого приватного підприємства повідомлено про підозру у скоєнні злочину за ч. 4 ст. 191, ч. 1 ст. 366 КК України (заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем, вчиненим у великих розмірах, а також внесення службовою собою до офіційних документів завідомо неправдивих відомостей).
Цього разу незаконне заволодіння понад трьома сотнями тисяч бюджетних коштів виявлено під час проведення капітального ремонту дороги у місті Андрушівці.
Установлено, що у серпні 2017 року Андрушівською міськрадою укладено із приватним підприємством (зареєстроване у смт Черняхів) договір на проведення капітального ремонту асфальтобетонного покриття вулиці Шевченка в Андрушівці за бюджетні кошти загальною вартістю понад 1,4 млн грн.
За версією слідства, під час виконання окремих ремонтних робіт директор підприємства-підрядника свідомо збільшив їх об’єми та обсяг, завищивши вартість на суму 338 262 грн, а неправдиві відомості відобразив в офіційних документах.
Досудове розслідування у кримінальному провадженні проводить слідче управління ГУНП в області, процесуальне керівництво здійснює прокуратура Житомирської області.

Автор: Пресслужба прокуратури Житомирської області
кількість переглядів: 2314