Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
06.12.2019

У Попільнянському районі до 7 років засуджено жінку, яка, вступившись за матір, завдала смертельних побоїв двоюрідному брату

Прокуратурою Житомирської області здійснено публічне обвинувачення у справі стосовно жительки Попільнянського району, яка умисно заподіяла смерть іншій людині.
Інцидент, що так трагічно закінчився для 44-річного чоловіка, стався у березні цього року, у помешканні, де він проживав разом із двоюрідною сестрою та її матір’ю. Між потерпілим та літньою жінкою, на побутовому грунті, виникла суперечка, під час якої чоловік вдарив її по руці.
Тоді обвинувачена вступилася за матір, побивши кривдника спочатку деревяною дошкою, а коли та розламалася, схопилася за сокиру та обухом завдала ще кілька ударів по голові. Завдані побої виявилися смертельними: через декілька днів чоловік помер у лікарні.
Прокурором у суді було наведено достатніх доказів, що беззаперечно довели вину обвинуваченої. Жінка визнала свою вину та розкаялася у скоєному злочині.
Андрушівський районний суд, у свою чергу, врахувавши поведінку та особу обвинуваченої, обмежився мінімальним покаранням, передбаченим санкцією ч.1 ст.115 КК України та призначив 7 років позбавлення волі.

Автор: Пресслужба прокуратури Житомирської області
кількість переглядів: 2267