Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
17.12.2019

Прокурор Житомирської області Олег Василів здійснив особистий прийом громадян та прийняв заяви

    У вівторок, 17 грудня 2019 року, прокурор Житомирської області Олег Василів провів особистий прийом громадян.
    На прийом до прокурора області зі своїми невирішеними проблемами звернулися жителі міста Житомира та Лугинського району.
    Зокрема, житель міста Житомира звернувся до прокурора області  зі скаргою щодо стану досудового розслідування та процесуального керівництва у кримінальному провадженні за фактом умисного пошкодження (підпалу) його власного автомобіля.
    Також на стан досудового розслідування кримінального провадження за фактом підробки погосподарських книг і рішення Путиловецької сільської ради щодо приватизації земельних ділянок скаржилася пенсіонерка, 68-річна жителька Лугинського району.
    Під час прийому прокурор області Олег Василів вислухав громадян та прийняв від них заяви. З метою всебічного та ретельного вивчення доводів заявників, а також прийняття відповідних законних рішень по суті скарг, керівник обласного відомства дав доручення своєму заступнику.
    Здійснення особистого прийому громадян і надалі залишається важливим напрямом діяльності органів прокуратури, якому повсякчас приділяється особлива увага.
    Зокрема, протягом  2019 року працівниками органів прокуратури області забезпечено право 668 громадян на особистий прийом. Керівниками прокуратур прийнято 268 жителів Житомирщини. Особисто прокурором області прийнято 15 громадян.
    Нагадаємо, що керівництвом прокуратури області також здійснюються виїзні прийоми громадян за місцем їх проживання.
    Крім цього, для зручності спілкування жителів віддалених районів із керівництвом відомства запроваджено Skype-зв’язок.

Автор: Пресслужба прокуратури Житомирської області
кількість переглядів: 1950