Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
19.12.2019

За дорученням керівництва прокуратури Житомирщини ювенальні прокурори побували у підшефних школярів та привітали із Днем Святого Миколая (ФОТО)

   Сьогодні, 19 грудня, у День Святого Миколая, за дорученням прокурора Житомирської області Олега Василіва, прокурори відвідали Бердичівську  загальноосвітню школу-інтернат та Бердичівську спеціальну загальноосвітню школу-інтернат для того, щоб привітати дітей із святом, яке для усієї дітвори вже стало найулюбленішим та найочікуванішим.
    Від імені усього колективу прокуратури області у підшефних побували начальник відділу ювенальної юстиції прокуратури області Оксана Кайданович, керівник Бердичівської місцевої прокуратури Вадим Кожухар та його перший заступник Сергій Сивак, а також представник від колективу Коростишівської місцевої прокуратури Галина Лазученко.
    За доброю традицією, що вже існує далеко не перший рік, прокурори пригостили вихованців солодощами, а також висловили найкращі привітання та побажання здійснення усіх найзаповітніших мрій.  
    Талановиті, обдаровані вихованці школи-інтернату вкотре продемонстрували на виставці свої творчі вироби – унікальні картини, власноруч виготовлені паперові витинанки на теми українських давніх традицій, а також подарували гостям святковий концерт.
    Навзаєм, керівники інтернатних закладів від імені педагогічних колективів та вихованців також привітали прокурорів, подякували за візит та запросили й надалі до гостинних відвідин.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Автор: Пресслужба прокуратури Житомирської області
кількість переглядів: 1926