Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
10.01.2020

У Коростені на вилучену із нелегального грального закладу комп’ютерну техніку накладено арешт

Коростенською місцевою прокуратурою забезпечено розгляд у суді клопотання про накладення арешту на вилучене із незаконного грального закладу майно – компютерну техніку.
За результатом розгляду, 9 січня 2020 року, ухвалою слідчого судді Коростенського міськрайонного суду накладено арешт на 5 системних блоків, 4 монітори та комплектуючі елементи до них.
Зазначену техніку, а також документацію, у якій зафіксована протиправна діяльність у сфері забороненого грального бізнесу, співробітники Управління стратегічних розслідувань ДСР Нацполіції України в Житомирській області виявили 02.01.2020 під час проведення оперативних заходів в одному із закладів міста Коростеня.
За фактом незаконного зайняття гральним бізнесом Коростенським ВП розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст.203-2 КК України.
Процесуальне керівництво досудовим розслідуванням здійснює Коростенська місцева прокуратура.
Установлено, що у цьому закладі, всупереч розпорядження Кабінету Міністрів України від 20 грудня 2019 року «Про протидію гральному бізнесу», було організовано гральний бізнес.
Спільна робота прокуратури області та правоохоронних органів з протидії гральному бізнесу, скоординована прокурором Житомирської області Олегом Василівим на нещодавній нараді, триває.
 

Автор: Пресслужба прокуратури Житомирської області
кількість переглядів: 1939