Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
17.01.2020

У Новоград-Волинському розслідується незаконне зайняття гральним бізнесом

Новоград-Волинською місцевою прокуратурою, на виконання завдання прокурора Житомирської області, спільно із правоохоронними органами, посилено протидію функціонуванню незаконних гральних закладів та реалізації лотерей на території Новоград-Волинського, Баранівського, Романівського, Ємільчинського та Пулинського районів, які підпадають під юрисдикцію місцевої прокуратури.
Зокрема, на виконання розпорядження Кабінету Міністрів України від 20.12.2019 «Про протидію гральному бізнесу» на території зазначених районів, у взаємодії із Новоград-Волинським ВП ГУНП в області, припинено функціонування 15 розповсюджувачів лотерей, діяльність яких не віднесена до організації та проведення лотерей, не заборонених Законом України “Про заборону грального бізнесу в Україні».
Також, під процесуальним керівництвом місцевої  прокуратури триває досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом незаконного зайняття гральним бізнесом, за ст. 203-2 КК України.
Установлено, що у місті Новоград-Волинському функціонував незаконний гральний заклад. Під час обшуку у приміщенні грального закладу виявлено та вилучено 16 системних блоків, таку ж кількість моніторів та  флеш накопичувачів, інше обладнання, яке використовувалось для організації  незаконної діяльності, а також фінансові документи.
Наразі триває досудове розслідування, яке проводить місцевий відділ поліції.
Спільні заходи місцевої прокуратури та правоохоронних органів, спрямовані на викриття та припинення незаконного грального бізнесу, продовжуватимуться і надалі.

Автор: Пресслужба прокуратури Житомирської області
кількість переглядів: 1525