Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
22.01.2020

На Житомирщині припинено діяльність нарколабораторії, в якій група осіб виготовляла та збувала психотропні речовини - амфетамін (ФОТО)

   
    У вівторок, 21 січня 2020 року, під процесуальним керівництвом прокуратури Житомирської області, слідчим управлінням Головного управління Національної поліції в області спільно з працівниками УСБУ в області, викрито групу осіб, які займались виготовленням та збутом психотропних речовин в особливо великих розмірах на території Житомирщини.
    У порядку ст. 208 КПК України правоохоронцями затримано двох осіб, мешканців міста Житомира, із щойно виготовленою для збуту партією психотропної речовини – амфетаміну.
    Процес виготовлення відбувався у безлюдному місці, в дачному будинку одного з сіл Житомирського району.
    Загалом проведено понад 20 санкціонованих обшуків у помешканнях осіб, які можуть бути причетними до вчинення злочину. На місці безпосереднього виготовлення виявлено і вилучено порошкоподібну речовину, обладнання, інструменти та інгредієнти для виготовлення амфетаміну.
    У ході досудового розслідування також перевіряється причетність інших осіб до виготовлення та збуту психотропних речовин.
    Наразі вирішується питання щодо повідомлення про підозру затриманим особам та обрання запобіжних заходів.
    Досудове розслідування у кримінальному провадженні за ч.ч. 2, 3               ст. 307 КК України проводить слідче управління ГУНП в області, прокуратура області здійснює процесуальне керівництво.

Автор: Пресслужба прокуратури Житомирської області
кількість переглядів: 1947