Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
23.01.2020

На Житомирщині продовжується спільна робота прокуратури та міжвідомчих груп з протидії незаконному видобуванню бурштину (ФОТО)

    Органи прокуратури Житомирської області спільно із правоохоронними органами та державними органами контролю продовжують вживати заходи з протидії та припинення незаконного видобутку бурштину у північних районах області.
   Так, за дорученням прокурора Житомирської області Олега Василіва, у вівторок, 21 січня 2020 року, керівництвом Коростенської місцевої прокуратури за участі представників Олевського відділення поліції проведено черговий виїзд міжвідомчої робочої групи з протидії незаконному видобуванню бурштину у місця, де раніше були зафіксовані найчастіші порушення щодо нелегального видобування коштовного каміння.
    Зокрема, цього разу учасники міжвідомчої групи побували на території, що поблизу села Андріївка Олевського району. 
    У ході огляду місцевості та лісопосадки нових ознак незаконного видобутку бурштину не виявлено, зафіксовано лише давні наслідки нелегального старательства.
    Робота спільних міжвідомчих груп з протидії незаконному видобуванню бурштину триває.
    У подальшому, з метою здійснення постійного контролю за проблемними територіями, на яких залягає корисна копалина, заплановано систематичне проведення аналогічних виїздів.
 

Автор: Пресслужба прокуратури Житомирської області
кількість переглядів: 1739