Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
28.01.2020

На Житомирщині викрито на хабарі на суму 5 тис грн начальника кримінальної поліції одного з відділень поліції області

У вівторок, 28 січня 2020 року, прокуратурою Житомирською області  спільно з Територіальним управлінням ДБР у місті Хмельницькому та ВБКОЗ УСБУ в Житомирській області викрито на отримані 5 тис грн неправомірної вигоди начальника сектора кримінальної поліції одного з відділень поліції області.
За версією слідства, неправомірну вигоду фігурант систематично, протягом грудня 2019 - січня 2020 років вимагав та отримував від місцевого підприємця за не перешкоджання підприємницькій діяльності у сфері купівлі-продажу металобрухту на території оперативного обслуговування району.
На даний час триває обшук за місцем роботи фігуранта, вирішується питання щодо повідомлення особі про підозру у скоєнні злочину за ч.3                     ст. 368 (одержання неправомірної вигоди службовою особою, поєднане із вимаганням ) КК України та обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою.
Процесуальне керівництво у досудовому розслідуванні здійснює прокуратура Житомирської області. Розслідує кримінальне провадження Територіальне управління ДБР у місті Хмельницькому.
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Автор: Пресслужба прокуратури Житомирської області
кількість переглядів: 1863