Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
30.01.2020

На Житомирщині прокуратура спільно з правоохоронцями під час обшуків вилучила майже 120 м3 лісу-кругляка (ФОТО)

     У середу, 29 січня 2020 року, під процесуальним керівництвом прокуратури Житомирської області, слідчими ТУ ДБР у місті Хмельницькому спільно із співробітниками УСБУ в області, в межах кримінального провадження за фактом заволодіння та розтрати лісодеревини з державних лісогосподарств, проведено низку обшуків на території двох державних лісогосподарських підприємств та приватних пилорам.
Під час санкціонованих обшуків, що відбулися на території Житомирського району, вилучено документацію щодо надання дозволів на лісозаготівельні роботи протягом 2018-2019 років (лісорубні квитки, відомості матеріально-грошової оцінки деревини тощо).
Також, на території двох приватних пилорам вилучено майже 120 м3 деревини (ліс-кругляк) без будь-яких документів на її походження.
Процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за ч.5 ст.191 КК України здійснює прокуратура Житомирської області, досудове розслідування проводить ТУ ДБР у місті Хмельницькому.
Досудове розслідування триває, встановлюються обставини та можлива причетність до скоєння злочину посадових осіб державних лісогосподарських підприємств.

Автор: Пресслужба прокуратури Житомирської області
кількість переглядів: 1982