Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
31.01.2020

За результатом особистого прийому громадян керівництвом прокуратури Житомирської області розпочато кримінальне провадження за фактом шахрайства

    У четвер, 30 січня 2020 року, на особистий прийом до заступника прокурора Житомирської області Роксолани Гребенюк, який відбувся у смт Пулини за участю керівника Новоград-Волинської місцевої прокуратури Олександра Башинського, звернулися 5 місцевих жителів.
    Так, під час прийому заступнику прокурора області поскаржилася жителька Пулинського району про те, що починаючи з 2018 року по теперішній час              від представників однієї з фінансових компаній на її адресу приходять листи             з вимогами сплатити заборгованість по кредиту, якого вона насправді не брала. За результатом прийому, заяву громадянки було скеровано до Пулинського відділення поліції та за вказаним фактом внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань.
    Крім цього, окремим громадянам, заяви яких стосувалися порушень трудового законодавства та стану розгляду цивільних справ у судах, надано розяснення вимог чинного законодавства.
    Вкотре звертаємо увагу мешканців Житомирщини на те, що прокурором області та його заступниками здійснюються виїзні прийоми за місцем проживання громадян, у тому числі у віддалених районах. Про дату і місце таких заходів населення повідомляється заздалегідь через засоби масової інформації. Крім того, вказана інформація висвітлюється на офіційному веб-сайті прокуратури області.

Автор: Пресслужба прокуратури Житомирської області
кількість переглядів: 1620