Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
05.02.2020

Житомирщина: під вартою триматимуть начальника райвідділу міграційної служби, підозрюваного в одержанні неправомірної вигоди на суму 1000 доларів США

 
Прокуратурою Житомирської області забезпечено участь у розгляді клопотання у виді тримання під вартою особі, підозрюваній в одержанні неправомірної вигоди на суму 1000 доларів США.
У середу, 5 лютого 2020 року, ухвалою Хмельницького міськрайонного суду підозрюваному застосовано запобіжний захід у виді тримання під вартою із правом внесення грошової застави на суму 80 тис грн.
Як повідомлялося раніше, начальник одного із райвідділів Управління державної міграційної служби у місті Житомирі, вимагав та одержав від громадянина іноземної держави 1000 доларів США неправомірної вигоди за  безперешкодне оформлення посвідчення на право тимчасового проживання на території України.
Викрито посадовця 15.01.2020 прокуратурою Житомирської області спільно із співробітниками ТУ ДБР у місті Хмельницькому та Управління спеціальних розслідувань ДСР Нацполіції України в області.
Процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за ч. 3 ст. 368 КК України (одержання неправомірної вигоди службовою особою, яка займає відповідальне становище, поєднане з вимаганням неправомірної вигоди) здійснює прокуратура області.
Досудове розслідування проводить ТУ ДБР у місті Хмельницькому.
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Автор: Пресслужба прокуратури Житомирської області
кількість переглядів: 1924