Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
06.02.2020

Прокуратура Житомирщини вимагає розірвання укладеного з порушенням договору про будівництво басейну для спортивної школи за бюджетні кошти на суму 54,8 млн грн

Господарським судом Житомирської області відкрито провадження у справі щодо визнання недійсним та скасування рішення тендерного комітету КУ «Романівська дитячо-юнацька спортивна школа» про визначення переможцем торгів товариства та визнання недійсним відповідного договору про закупівлю робіт на будівництво басейну за бюджетні кошти на суму 54, 8 млн грн.
Установлено, що процедура закупівлі проведена без погодження із Романівською районною радою, яка є засновником спортивної школи.
Зокрема, сесією Романівської районної ради від 03.11.2017 відмовлено КУ "Романівська дитячо-юнацька спортивна школа" у наданні дозволу виступити замовником будівництва.
Крім того, комунальною установою визнано переможцем торгів на закупівлю робіт «Будівництво та облаштування фізкультурно-оздоровчого комплексу «Плавальний басейн» товариство, пропозиції якого не відповідали тендерній документації замовника. Такими діями порушені вимоги Закону України «Про публічні закупівлі».
На виявлене порушення Новоград-Волинською місцевою прокуратурою, в інтересах держави, заявлено позов, який наразі перебуває на розгляді у Господарському суді Житомирської області.
 

Автор: Пресслужба прокуратури Житомирської області
кількість переглядів: 2554