Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
18.02.2020

На Житомирщині прокуратура спільно з правоохоронцями викрила нелегальну пилораму та незаконний видобуток піску (ФОТО)

    У понеділок, 17 лютого 2020 року, Коростишівською місцевою прокуратурою спільно з працівниками Коростишівського ВП ГУНП в області, оперативними працівниками Управління стратегічних розслідувань в області ДСР Нацполіції України, за участі спеціалістів Державної екологічної інспекції Поліського округу, Управління екології та природних ресурсів Житомирської облдержадміністрації та маркшейдера, у межах кримінального провадження проведено санкціонований обшук за місцем здійснення незаконного видобутку піску на території с. Стрижівка Коростишівського району.
    Під час обшуку виявлено спецтехніку – земснаряд, за допомогою якого здійснювався незаконний видобуток піску.
    Також виявлено та вилучено три пилорами, 175 одиниць лісоматеріалів (дубові дошки, соснові колоди), які зберігалися на території кар’єру без документів на їх придбання та спецтехніку – вантажний автомобіль «Урал», оснащений маніпулятором для перевезення лісопродукції.
    Вилучене майно визнано речовими доказами, до суду подано клопотання про накладення арешту на вилучену спецтехніку та лісопродукцію.
    Досудове розслідування у кримінальному провадженні за ч. 1 ст. 240, ч. 1 ст. 246, 254, ч. 5 ст. 191, ч. 2 ст. 364 КК України (порушення правил охорони або використання надр, незаконне зберігання лісу, привласнення, безгосподарське використання земель, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем, в особливо великих розмірах, зловживання службовим становищем) триває.
    Процесуальне керівництво здійснює Коростишівська місцева прокуратура, досудове розслідування проводить Коростишівський ВП ГУНП в області.
 
Прокуратура Житомирщини: Тwitter   Facebook  Telegram
 

Автор: Пресслужба прокуратури Житомирської області
кількість переглядів: 2009