Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
27.02.2020

Під домашнім арештом перебуватиме виконувач обов’язків керівника Житомирської митниці фіскальної служби, підозрюваний у розтраті майна на суму понад 732 тис грн

Прокуратурою Житомирської області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом розтрати чужого майна в особливо великих розмірах, скоєного виконувачем обов’язків начальника Житомирської митниці ДФС.
У середу, 26 лютого 2020 року, процесуальним прокурором забезпечено участь у розгляді клопотання щодо застосування підозрюваному запобіжного заходу.
Ухвалою Хмельницького міськрайонного суду особі обрано запобіжний захід у виді цілодобового домашнього арешту строком на два місяці.
 Як повідомлялося раніше, за даними слідства, посадовець, достовірно знаючи про фактичну відсутність авторського та технічного нагляду за виконанням будівельних робіт, підписав акти виконаних робіт за договором будівельного підряду службових модулів для спільного контролю в пункті пропуску.
У подальшому були сплачені кошти за виконані роботи, які у повному обсязі не відповідають проектно - кошторисній документації та вимогам нормативно-правових актів у галузі будівництва, що спричинило матеріальні збитки на суму понад 732 тис грн.
 Слідство у кримінальному провадженні за ч.5 ст.191 КК України здійснює ДБР в м. Хмельницькому за оперативного супроводу УСБУ в Житомирській області.
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
Прокуратура Житомирщини у соцмережах: Тwitter  Facebook  Telegram

Автор: Пресслужба прокуратури Житомирської області
кількість переглядів: 1864