Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
17.03.2020

Звернення громадян: у прокуратурі Житомирщини відбувся семінар у режимі відеоконференції

    У прокуратурі Житомирської області 17.03.2020 в режимі відеоконференц-зв’язку організовано та проведено навчально-методичний семінар на тему: «Проблемні питання розгляду звернень в органах прокуратури. Форми та методи контролю за дотриманням порядку і строків їх розгляду та вирішення».
    Учасники заходу обговорили існуючі тенденції з розгляду звернень, проблеми та основні недоліки в діяльності органів прокуратури області на вказаному напрямі, а також конкретні шляхи їх вирішення.
    Окрім того, учасникам семінару роз’яснено порядок організації роботи органів прокуратури області з розгляду звернень та здійснення особистого прийому громадян в умовах запровадження на всій території України карантину.
      З огляду на вказане, звертаємо увагу громадян на те, що робота органів прокуратури області з питань розгляду скарг та заяв громадян на час запровадження карантину матиме певні тимчасові організаційні зміни.
      Зокрема, на час дії карантину проведення особистого прийому громадян в органах прокуратури області призупиняється. 
       Звернутися до прокуратури області громадяни можуть:
- через скриньку вхідної кореспонденції, яка розташована у приміщенні прокуратури області за адресою: вул. Святослава Ріхтера,9 м. Житомир;
- поштовою кореспонденцією на адресу: прокуратура Житомирської області, вул.Святослава Ріхтера,11 м.Житомир 10008;
-за допомогою електронного звернення на електронну пошту  [email protected] .
    Інформація щодо контактних даних, за якими можна подати звернення до місцевих прокуратур, розміщена за посиланням: https://zhit.gp.gov.ua/ua/subordinate_offices_.html .
 
 Лілія Лук’янчук,
начальник відділу організації прийому громадян,
розгляду звернень та запитів прокуратури Житомирської області
 
Прокуратура Житомирщини у соцмережах: Тwitter  Facebook  Telegram
 

Автор: .
кількість переглядів: 1415