Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
20.03.2020

Прокуратура Житомирщини скерувала до суду обвинувальний акт щодо батька, який здійснив замах на вбивство малолітньої дитини

    За процесуального керівництва Коростишівської місцевої прокуратури закінчено досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом скоєння батьком замаху на умисне вбивство малолітньої дитини, що сталося у Малинському районі.
    Наразі 19.03.2020, місцевою прокуратурою обвинувальний акт за ч. 2 ст. 15 п. 2 ч. 2 ст. 115 КК України (замах на умисне вбивство малолітньої дитини) затверджено та скеровано до суду для розгляду по суті.
    За даними досудового слідства, жителя Малинського району, 23-річного батька, роздратував голосний дитячий плач. Аби вгамувати дитину, він долонею закрив рот та ніс малюку, тримаючи до тих пір, поки не замовкне.
    Дитина перестала плакати, бо від насилля втратила свідомість. На допомогу прийшла бабуся, якай викликала екстрену медичну допомогу. Після ретельного обстеження лікарі діагностували у дитини стан після гострої асфіксії.
    З огляду на скоєння тяжкого злочину, на час досудового слідства чоловіку застосовано запобіжний захід у виді тримання під вартою без права внесення грошової застави, де він перебуває і дотепер.
    Публічне обвинувачення по справі підтримує Коростишівська місцева прокуратура.
 
Прокуратура Житомирщини у соцмережах: Тwitter  Facebook  Telegram

Автор: Пресслужба прокуратури Житомирської області
кількість переглядів: 2087