Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
28.03.2020

У Житомирі встановили осіб, причетних до вбивства 19-річного хлопця та повідомили їм про підозру у скоєнні умисного вбивства з корисливих мотивів

Ювенальними прокурорами прокуратури Житомирської області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом умисного вбивства з корисливих мотивів, вчинене за попередньою змовою групою осіб у місті Житомирі.
У суботу, 28 березня 2020 року, за погодженням із ювенальними прокурорами, двом особам, місцевим жителям, повідомлено про підозру у скоєнні злочину за п.6, п. 12 ч.2 ст. 115 КК України.
Трагічна подія сталася 26.03.2020 у місті Житомирі, у мікрорайоні Крошня, поблизу яру.
За даними слідства, неповнолітній місцевий житель, спільно із своїм 19-річним приятелем, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння та маючи злочинний умисел, спрямований на заволодіння чужим майном з корисливих мотивів вчинили умисне вбивство 19-річного житомирянина.
Зокрема, завдавши потерпілому ножових поранень, заволоділи його верхнім одягом – курткою, светром, кросівками, а також мобільним телефоном та кишеньковими грошима. Від отриманих ножових поранень потерпілий помер.
Підозрювані у скоєнні злочину затримані у порядку ст. 208 КПК України.
Наразі до Корольовського районного суду міста Житомира подано клопотання щодо застосування їм запобіжного заходу у виді тримання під вартою.
Досудове розслідування проводить СУ ГУНП в області.
 
Прокуратура Житомирщини у соцмережах: Тwitter  Facebook  Telegram

Автор: Пресслужба прокуратури Житомирської області
кількість переглядів: 2374