Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
01.04.2020

На Житомирщині розслідування дорожньо-транспортної події, унаслідок якої загинули двоє осіб, перебуває на контролі керівництва прокуратури області

За процесуального керівництва прокуратури Житомирської області проводиться досудове розслідування у кримінальному провадженні за ч.2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху, або експлуатації транспорту, що спричинило смерть потерпілого або заподіяло тяжке тілесне ушкодження).
Дорожньо-транспортна подія сталася 31.03.2020, близько 14 год 00 хв, на автодорозі сполученням Київ-Чоп, поблизу с. Романівка Новоград-Волинського району.
За даними слідства, житель міста Києва, 1956 року народження, керуючи автомобілем  марки  Mersedes-Benz, у якому перебували дві пасажирки, рухаючись у напрямку Житомира, виїхав за межі проїзної частини, на узбіччя дороги, де автомобіль перекинувся та загорівся.
Унаслідок ДТП водій та одна пасажирка загинули на місці. Другу пасажирку з травмами госпіталізовано до реанімаційного відділення місцевого медичного закладу.
Розслідує кримінальне провадження слідче управління ГУНП в області.
Досудове розслідування перебуває на контролі у керівництва прокуратури Житомирської області.
 
Прокуратура Житомирщини у соцмережах: Тwitter  Facebook  Telegram

Автор: Пресслужба прокуратури Житомирської області
кількість переглядів: 1982