Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
02.04.2020

У Бердичеві затримано двох осіб, причетних до викрадення іномарки

   
Бердичівська місцева прокуратура, діючи в умовах запровадженого стану надзвичайної ситуації, з метою протидії злочинності, продовжує працювати у режимі посиленої комунікації та взаємодії із правоохоронцями та органами місцевого самоврядування.
    У четвер, 2 квітня 2020 року, за процесуального керівництва Бердичівської місцевої прокуратури, оперативними працівниками місцевого відділу поліції було розкрито черговий злочин, а саме – незаконне заволодіння транспортним засобом, вчинене групою осіб.
     Так, установлено, що у місцевого жителя, у період від 21.00 год 1 квітня - до 09.00 год 2 квітня цього року, було викрадено автомобіль марки MERCEDES-BENZ «VITO», 2016 року випуску, який він припаркував біля свого будинку.
    Завдяки вжитим спільним оперативним заходам установлено, що до викрадення автомобіля причетні двоє бердичівлян, 1999 та 1995 років народження, обоє раніше судимі.
    За даними слідства, зловмисники, розбивши скло, проникли у салон автомобіля, та, знайшовши запасні ключі, викрали авто.
    Наразі викрадений автомобіль вилучено, обох осіб затримано у порядку ст. 208 КПК України.
    Також вирішується питання щодо повідомлення їм про підозру у скоєнні злочину за ч. 2 ст. 289 КК України (незаконне заволодіння транспортним засобом, вчинене групою осіб) та застосування запобіжного заходу.
    Досудове розслідування проводить Бердичівський відділ поліції.
    Санкцією зазначеної статті передбачено покарання у виді позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років з конфіскацією майна або без такої.
 
Прокуратура Житомирщини у соцмережах: Тwitter  Facebook  Telegram

Автор: Пресслужба прокуратури Житомирської області
кількість переглядів: 2218