Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
07.04.2020

Смертельна дорожньо-транспортна подія у Малині: водію готують повідомлення про підозру та застосування запобіжного заходу

Прокуратура Житомирської області здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом скоєння дорожньо-транспортної події, що призвела до загибелі одного пасажира та травмування іншого, що сталася у Малині.
Смертельна ДТП сталася у вівторок, 7 квітня 2020 року, близько 03.00 год, на центральній вулиці Малина.
За даними слідства, місцевий житель, 1996 року народження, керуючи автомобілем марки Ауді А 6, не вибрав безпечну швидкість, та, не впоравшись із керуванням, виїхав за межі проїзної частини, де зіткнувся із будівлею торгівельного центру.
Унаслідок зіткнення один пасажир автомобіля загинув на місці, інший - отримав тілесні ушкодження та був доставлений до медичного закладу для надання допомоги.
Наразі водія, який перебував у стані алкогольного сп’яніння, затримано у порядку ст. 208 КПК України, призначено необхідні медичні та технічні експертизи.
Вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру у скоєнні кримінального правопорушення та застосування запобіжного заходу.
Досудове розслідування за ч. 2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого) проводить СУ ГУНП в області.
 
Прокуратура Житомирщини у соцмережах: Тwitter  Facebook  Telegram

Автор: Пресслужба прокуратури Житомирської області
кількість переглядів: 1876