Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
23.04.2020

На Житомирщині затримали групу «чорних лісорубів» та вилучили навантажений краденою деревиною трактор із причепом (ФОТО)

    Бердичівською місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом незаконної порубки лісу на території Любарського лісництва ДП «Бердичівське лісове господарство», скоєної місцевими жителями.
Установлено, що 22.04.2020, близько 23.00 год, 21-річний житель Любарського району разом із чотирма спільниками, на своєму тракторі із причепом перевозив 16 колод дерев породи сосна різного діаметру, кожна довжиною 4 метри.
Коли ж правоохоронці зупинили «чорних лісорубів» на виїзді з лісового масиву та запитали відповідний дозвіл на вирубку лісу, водій документів не надав, а лише пояснив, що везе собі додому деревину, зрубану на території лісового масиву «Филинецьке» Любарського лісництва ДП «Бердичівське лісове господарство», що поблизу с. Коваленки Любарського району.
За виявленим фактом 23.04.2020 розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст.246 КК України. Досудове розслідування проводить Любарський відділ поліції.
Транспортний засіб із вантажем вилучений, вирішується питання щодо накладення арешту.
 
Прокуратура Житомирщини у соцмережах: Тwitter  Facebook  Telegram

Автор: Пресслужба прокуратури Житомирської області
кількість переглядів: 1958