Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
28.04.2020

У Коростишеві взяли під варту 65-річного місцевого жителя, підозрюваного у скоєнні умисного тяжкого тілесного ушкодження, завданому своєму синові

    Коростишівська місцева прокуратура забезпечила участь у розгляді клопотання щодо застосування запобіжного заходу підозрюваному у скоєнні умисного тяжкого тілесного ушкодження, що сталося у Коростишеві.
    Ухвалою Коростишівського районного суду від 27.04.2020 особі застосовано запобіжний захід у виді тримання під вартою строком на 60 діб без права внесення грошової застави.   
    Трагічний інцидент між 65-річним батьком-пенсіонером та 36-річним сином стався 25.04.2020 у їхньому помешканні, у Коростишеві.
    За даними слідства, молодий чоловік, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, на ґрунті раптово виниклих неприязних відносин, розпочав суперечку та штовханину зі своїм батьком, вимагаючи у нього грошей на спиртне. Під час конфлікту батько, у свою чергу, вийнявши розкладний ніж, вдарив ним сина у груди, поблизу серця, заподіявши йому тяжке тілесне ушкодження, що є небезпечним для життя в момент його заподіяння.          
    Дії батька кваліфіковано за ч. 1 ст. 121 КК України.
    Досудове розслідування проводить місцевий відділ поліції.
    Процесуальне керівництво здійснює Коростишівська місцева прокуратура.
    За чинним законодавством підозрюваному загрожує позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.
 
Прокуратура Житомирщини у соцмережах: Тwitter  Facebook  Telegram

Автор: Пресслужба прокуратури Житомирської області
кількість переглядів: 3038