Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
29.04.2020

У Малині судитимуть 19-річного хлопця, який, викравши у приятеля ювелірні речі і комп’ютерну техніку, ще й заволодів автомобілем та скоїв ДТП

За результатом досудового розслідування, Коростишівською місцевою прокуратурою затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні за фактом скоєння крадіжок та заволодіння транспортним засобом жителем Малина (ч. 2 ст. 185, ч. 2 ст. 289 КК України).
Установлено, що 19-річний місцевий житель, допомагаючи своєму знайомому по господарству та проживаючи на той час у його будинку, скористався відсутністю приятеля та викрав чужі речі – ювелірні золоті вироби, які того ж дня, діставшись електричкою до Києва, продав.
Повернувшись зі столиці до будинку друга після вдалих торгів крадених речей, зловмисник «накинув оком» на крупніші речі, зокрема, монітор, системний блок, відеокарту, процесор та інші комплектуючі. Але оскільки речі були габаритними, завантажив усе у чуже авто, яке знаходилося у гаражі потерпілого.
Цього разу вторгованих у столиці грошей за крадену компютерну техніку вистачило на два дні відпочинку у розважальних закладах Києва і Житомира.
Вже повертаючись 01.03.2020 після нічних розваг до м. Малина у краденому автомобілі, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, не справився із керуванням та на автодорозі поблизу села Андріївка Черняхівського району скоїв дорожньо-транспортну подію.
Спритник обвинувачується у заподіянні потерпілому шкоди на загальну суму понад 80 тис грн.
Ухвалою суду особі застосовано запобіжний захід у виді тримання під вартою строком на 60 днів.  
Справу розглядатиме Малинський районний суд.
Коростишівська місцева прокуратура здійснюватиме підтримання публічного обвинувачення.
 
Прокуратура Житомирщини у соцмережах: Тwitter  Facebook  Telegram

Автор: Пресслужба прокуратури Житомирської області
кількість переглядів: 2514