Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
30.04.2020

На Житомирщині взяли під варту парубка, якого підозрюють у скоєнні замаху на вбивство декількох осіб


    Прокуратура Житомирської області здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом закінченого замаху на вбивство, вчиненого способом, небезпечним для декількох осіб, що сталося у м. Бердичеві (ч. 2 ст. 15  п. 5 ч. 2 ст. 115 КК України).
Наразі, 29.04.2020, за участю процесуального прокурора, судом розглянуто клопотання щодо застосування запобіжного заходу у виді тримання під вартою підозрюваному у скоєнні замаху на вбивство.
Ухвалою Корольовського районного суду міста Житомира особі застосовано запобіжний захід у виді тримання під вартою без права внесення грошової застави.
Замах  на вбивство скоєно 12.04.2020 у Бердичеві, у нічний час доби.
За даними слідства, місцевий житель, 1994 року народження, завітавши до місця проживання свого неприятеля та знаючи, що в будинку проживає троє осіб, розбив вікно в одній із кімнат, привів у готовність вибуховий пристрій та кинув його через вікно у середину будинку.
На щастя, у момент вибуху жоден із мешканців будинку не перебував у кімнаті, куди потрапив вибуховий пристрій, тому постраждала лише одна людина (легкі тілесні ушкодження) та знищено і пошкоджено майно потерпілого.
Досудове розслідування проводить СУ ГУНП в області.
 
 Прокуратура Житомирщини у соцмережах: Тwitter  Facebook  Telegram
 

Автор: Пресслужба прокуратури Житомирської області
кількість переглядів: 4217