Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
07.05.2020

У Коростишеві взяли під варту 36-річного неодноразово судимого за крадіжки чоловіка, який попався на крадіжці ноутбука із дитсадка

     Коростишівською місцевою прокуратурою, у межах процесуального керівництва досудового розслідування, забезпечено участь у розгляді клопотання про застосування запобіжного заходу у виді  тримання під вартою підозрюваному у скоєнні крадіжки комп’ютерної техніки із дитячого садка.
Ухвалою Коростишівського районного суду від 5.05.2020 особі застосовано запобіжний захід у виді тримання під вартою  строком на 60 діб.
Неодноразово судимий за майнові злочини 36-річний житель міста Бердичева цього разу скоїв крадіжку 1 травня, близько 10.00 год ранку у Коростишеві.
За даними слідства, віджавши у будівлі дошкільного закладу металопластикове вікно, проник до середини приміщення, де, вибивши двері у декількох службових кабінетах, знайшов та викрав одну тисячу гривень і ноутбук.
Правоохоронцями злочин був оперативно розкритий та встановлено, що причетний до крадіжки із дитсадка чоловік – неодноразово судимий за аналогічні злочини. Крім цього, наразі судом розглядається справа стосовно скоєння ним інших крадіжок та незаконного заволодіння чужим автотранспортом.
Досудове розслідування у кримінальному провадженні за ч. 3 ст. 185 КК України проводить місцевий відділ поліції.
 Оскільки під час обшуку у помешканні фігуранта справи знайдено чимало різних речей - оргтехніку, одяг, електроінструменти, ювелірні прикраси, реєстраційні документи, банківські картки, комп’ютерні комплектуючі тощо, триває перевірка стосовно причетності підозрюваного до інших майнових злочинів.
 
Прокуратура Житомирщини у соцмережах: Тwitter  Facebook  Telegram

Автор: Пресслужба прокуратури Житомирської області
кількість переглядів: 2190