Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
19.05.2020

Жителя Малина, підозрюваного у скоєнні умисного вбивства рідної матері, взяли під варту

За процесуального керівництва Коростишівської місцевої прокуратури триває досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом умисного вбивства жителем м. Малин своєї матері (ч.1 ст. 115 КК України).
Наразі процесуальним прокурором забезпечено участь у розгляді клопотання щодо застосування запобіжного заходу у виді тримання під вартою особі, підозрюваній у скоєнні злочину.
Ухвалою Малинського районного суду підозрюваному застосовано запобіжний захід у виді тримання під вартою без права внесення грошової застави.
Трагічна подія сталася 05.05.2020 у Малині, у помешканні, де проживала 83-річна жінка із своїм сином, 1969 року народження.
За даними слідства, чоловік, будучи у стані алкогольного сп’яніння, під час сварки із матір’ю, яка висловила невдоволення, що син вкотре взяв гроші із пенсії на випивку (цього разу 200 грн), завдав їй тілесних ушкоджень, що, за поясненнями сусідів, траплялося неодноразово.
Для вгамування агресивної поведінки дебошира було викликано поліцію, проте після від’їзду правоохоронців чоловік ще більше розлютився на матір, погрожуючи їй вбивством та завдаючи побоїв. Тіло пенсіонерки було знайдено наступного дня у квартирі.
Досудове розслідування проводить Малинське відділення поліції.
Коростишівська місцева прокуратура здійснює процесуальне керівництво.
Додатково: відповідно до санкції зазначеної статті, за скоєння такого злочину передбачено покарання у виді  позбавленням волі на строк від семи до п'ятнадцяти років.
 
Прокуратура Житомирщини у соцмережах: Тwitter  Facebook  Telegram

Автор: Пресслужба прокуратури Житомирської області
кількість переглядів: 2052