Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
22.05.2020

Орендарю ставка на Житомирщині повідомлено про підозру в умисному вбивстві

За процесуального керівництва прокуратури Житомирської області, Слідчим управлінням ГУ Нацполіції в області орендарю ставка повідомлено про підозру у вчиненні умисного вбивства двох і більше осіб (п.1.ч.2 ст. 115 КК України). Наразі вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу у виді тримання під вартою.
За даними слідства, 22 травня 2020 року  на березі ставка, неподалік села  Новоселиця Попільнянського району у орендаря водойми виник конфлікт із його знайомими, з якими  він напередодні розпивав спиртні напої на тому ж місці. Під час конфлікту підозрюваний із мисливської рушниці ИЖ-58 умисно протиправно заподіяв смерть 7 особам. Серед вбитих – колишні учасники Операції об’єднаних сил, військовослужбовці Нацгвардії та волонтери.
Орендаря водойми було затримано у порядку ст. 208 КПК, з місця події вилучено мисливську рушницю. Причини конфлікту та обставини скоєння кримінального правопорушення встановлюються.
Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває і перебуває на контролі Офісу Генерального прокурора.
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
Прокуратура Житомирщини у соцмережах: Тwitter  Facebook  Telegram
 

Автор: .
кількість переглядів: 3804