Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
11.06.2020

Взяли під варту водія авто «Mitsubishi Lancer», підозрюваного у скоєнні дорожньо-транспортної події, унаслідок якої загинули четверо людей на Житомирщині

    У четвер, 11 червня 2020 року, прокуратурою Житомирської області забезпечено розгляд клопотання про обрання запобіжного заходу водію, інспектору одного із слідчих відділень територіального відділення поліції, підозрюваного у скоєнні смертельної дорожньо-транспортної події.
    За результатом розгляду, ухвалою Хмельницького районного суду підозрюваному обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою без права внесення грошової застави.
    Як повідомлялося раніше, 23-річний водій, житель міста Овруча, інспектор поліції, у позаслужбовий час, рухаючись на автомобілі «Mitsubishi Lancer» по другорядній дорозі, виїжджаючи на головну, поблизу с. Скребеличі Овруцького району, не надав перевагу автомобілю «ЗАЗ ДЕО», який рухався по головній дорозі, скоївши з ним зіткнення.
    Унаслідок цього на місці дорожньо-транспортної події загинули четверо людей - водій «ЗАЗ ДЕО» та три пасажири, серед яких дитина віком 1 рік і 9 місяців. Ще одна пасажирка, матір загиблої дівчинки, та водій, що спричинив ДТП, отримали травми.
    За погодженням із процесуальним прокурором, 08.06.2020 особі повідомлено про підозру у скоєнні злочину за ч. 3 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель кількох осіб).
    Досудове розслідування проводить територіальне управління ДБР у місті Хмельницькому.
    Прокуратура Житомирської області здійснює процесуальне керівництво.
    Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
Прокуратура Житомирщини у Тwitter  Facebook  Telegram

Автор: Пресслужба прокуратури Житомирської області
кількість переглядів: 2254