Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
15.06.2020

У Бердичеві повідомлено про підозру у скоєнні злочину водію, який на вимогу патрульного показати водійське посвідчення, вдарив правоохоронця

Бердичівською місцевою прокуратурою, у межах досудового розслідування,  погоджено повідомлення про підозру у скоєнні жителем Вінницької області умисного заподіяння працівникові правоохоронного органу тілесних ушкоджень у зв'язку з виконанням ним службових обов'язків.
Наразі, 12.06.2020, слідчим вручено особі підозру у скоєнні кримінального  правопорушення за ч. 2 ст. 345 КК України.
Інцидент стався 10.06.2020, близько 23 год. 30 хв., поблизу с. Осикове Бердичівського району.
За даними слідства, патрульні поліції, у звязку з порушенням правил дорожнього руху водієм, який рухався на автомобілі марки «ВАЗ-2101», зупинили його. Однак, на вимогу надати водійське посвідчення та під час зясування причин порушення, водій раптово вдарив інспектора в обличчя, завдавши тілесних ушкоджень.
  Досудове розслідування у кримінальному провадженні проводить Бердичівський відділ поліції. Бердичівська місцева прокуратура здійснює процесуальне керівництво.
Ухвалою Бердичівського міськрайонного суду підозрюваному обрано запобіжний захід у виді особистого зобов’язання.
Також, стосовно водія складено адміністративні протоколи за ст. 126 (керування транспортним особою, яка не має відповідних документів або не предявила їх для перевірки) та ст. 130 (керування транспортним засобом особою, яка перебуває у стані алкогольного спяніння) КУпАП та скеровано для розгляду до суду.
 
Прокуратура Житомирщини у Тwitter  Facebook  Telegram

Автор: Пресслужба прокуратури Житомирської області
кількість переглядів: 2035