Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
17.06.2020

На Житомирщині посадовця державного лісгоспу оштрафовано за несвоєчасно подану декларацію без поважних причин

Коростишівською місцевою прокуратурою забезпечено участь у розгляді адміністративного протоколу про адміністративне правопорушення, вчинене начальником автотранспортного цеху одного з державних лісогосподарських підприємств області.
Постановою Коростишівського районного суду посадову особу визнано винним у вчиненні адміністративного правопорушення за ч. 1 ст. 172-6 КУпАП та накладено штраф у розмірі пятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 850 грн.
 Установлено, що начальник автотранспортного цеху одного з державних лісгоспів, будучи, відповідно до Закону України «Про запобігання корупції», суб”єктом відповідальності за адміністративні правопорушення, пов’язані з корупцією, порушив вимоги ч.2 ст. 45 зазначеного Закону.
Зокрема, звільнившись із посади 19.07.2019, несвоєчасно, без поважних причин подав декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, яка припиняє свої повноваження, майже через півроку -  лише 21.01.2020, хоча мав би подати протягом 20 робочих днів.
 
Прокуратура Житомирщини у Тwitter  Facebook  Telegram

Автор: Пресслужба прокуратури Житомирської області
кількість переглядів: 1865