Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
01.07.2020

У Житомирі судитимуть столичного підприємця, обвинуваченого у наданні неправомірної вигоди на суму 2000 грн керівнику підрозділу УСБУ в області

За процесуального керівництва прокуратури Житомирської області закінчено досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом надання підприємцем неправомірної вигоди керівнику підрозділу УСБУ в області.
У вівторок, 30 червня 2020 року, процесуальним керівником затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт за ч. 3 ст. 369 КК України (надання неправомірної вигоди службовій особі, яка займає відповідальне становище).
За даними слідства, столичний приватний підприємець, під час зустрічі в одному із житомирських кафе із керівником підрозділу УСБУ в області намагався «вирішити питання», аби той не втручався у незаконний процес щодо видачі посвідок на тимчасове проживання в Україні іноземних громадян, інтереси яких він представляв.
Того ж дня, 30.01.2020, під час надання неправомірної вигоди на суму 2000 грн співробітнику Служби безпеки, особу викрили та затримали слідчі СУ ГУНП в області спільно з працівниками Управління внутрішньої безпеки СБУ в області.
Досудове слідство проводило СУ ГУНП в області.
Справу розглядатиме Корольовський районний суд міста Житомира.
Публічне обвинувачення здійснюватиме прокуратура Житомирської області.
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
Прокуратура Житомирщини у Тwitter  Facebook  Telegram

Автор: Пресслужба прокуратури Житомирської області
кількість переглядів: 1714